Logo Arci Steenderen

< Terug naar Nieuws

Nieuwsbrief februari 2017

Beste klant,
Belastingaangifte 2016
Vanaf 1 maart kunt u weer aangifte doen voor de inkomstenbelasting over 2016. Wij helpen u hier graag bij. U kunt hiervoor een afspraak maken op telefoonnummer 0575-452784 of via mail info@arcisteenderen.nl.
Ook voor het aanvragen of wijzigen van toeslagen kunt u bij Arci Steenderen terecht.

Overstapweken RegioBank
De actie overstapweken van de RegioBank loopt nog tot 1 maart 2017. Wilt u gebruik maken van deze actie en 50 euro ontvangen bij het overstappen van uw huidige bank naar de RegioBank, laat het ons dan weten. Wij regelen dit graag voor u.

Facebook
Wist u dat wij ook op Facebook te vinden zijn? U kunt ons vinden bij Arci Steenderen, RegioBank Arci Steenderen en RegioBank Arci Warnsveld. Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze acties en nieuwsberichten.

Website
Arci Steenderen heeft de website vernieuwd. Op onze nieuwe site vindt u informatie over hypotheken en verzekeringen. Ook is het mogelijk om via de site een schade te melden, een adreswijziging door te geven of informatie op te vragen d.m.v. het contactformulier.
Onze site is:
www.arcisteenderen.nl

Verzekeringen
Arci Steenderen biedt verzekeringen aan van diverse maatschappijen. Zo kunnen wij voor u de verzekering zoeken die bij u past. Ook kunt u bij ons terecht voor een verzekeringscheck. Wij bekijken dan, geheel vrijblijvend, samen met u of uw verzekeringen nog actueel zijn. Zo kunt u voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan bij een eventuele schade.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bel ons dan op telefoonnummer 0575-452784 of via mail info@arcisteenderen.nl.

Met vriendelijke groet,

Arci Steenderen
Harold Achterkamp