Logo Arci Steenderen

Bankzaken

Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank en hebben vestigingen in Steenderen (J.F. Oltmansstraat 1) en Warnsveld (Dreiumme 43, in het Warnshuus).

Alles onder één dak
U kunt bij de RegioBank terecht voor betalen, sparen en hypotheken. Zowel voor uzelf als voor uw bedrijf. De RegioBank heeft voordelige tarieven voor uw betalingsverkeer. En u regelt het zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg met de Mobiel Bankieren app. Ook voor een Zilvervlootspaarrekening kunt u bij de RegioBank terecht.

logo RegioBank

RegioBank de buurtzame bank

RegioBank is de buurtzame bank. Een bank in de buurt waar u gewoon nog binnen kunt lopen voor een vraag of een goed advies. En waar u uw bankzaken regelt zoals ú dat wilt.

U kunt bij ons terecht voor uw particuliere én zakelijke bankzaken regiobank.nl

U kunt bij ons terecht voor

Zakelijk bankieren bij RegioBank

Zakelijk betalen

Voor een vast bedrag per maand krijgt u een zakelijke bankrekening, betaalpas én Mijn RegioBank Zakelijk. U breidt uw betaalpakket eenvoudig uit met een zakelijke creditcard. En u krijgt korting op een betaalautomaat van CCV.

Zakelijke betaalrekening >> https://www.regiobank.nl/zakelijk/zakelijk-betalen.html

Zakelijk sparen

Met de zakelijke spaarrekening van RegioBank bepaalt u hoeveel u flexibel en vast wegzet. Wilt u sparen voor een aanvulling op uw pensioen? Ook daarbij helpen we graag.

Zakelijk sparen en pensioen >> https://www.regiobank.nl/zakelijk/zakelijk-sparen-en-pensioen.html

Zakelijk lenen

Bij RegioBank kunt u zakelijk lenen op een manier die bij u en uw onderneming past. Kies voor de bedrijfshypotheek (https://www.regiobank.nl/zakelijk/zakelijk-lenen/bedrijfshypotheek.html) als u een bedrijfspand wilt kopen, (ver)bouwen of herfinancieren. Met ons zakelijk krediet (https://www.regiobank.nl/zakelijk/zakelijk-lenen/zakelijk-krediet.html) kunt u rood staan op uw zakelijke rekening. Handig als u soms extra financiële ruimte nodig heeft voor uw bedrijf.

Alles over zakelijk lenen >> https://www.regiobank.nl/zakelijk/zakelijk-lenen.html

Particulier bankieren bij RegioBank


Betalen

Met een betaalrekening van RegioBank regelt u uw bankzaken zoals u dat wilt. U kunt altijd voor persoonlijk advies bij ons terecht. Regelt u het liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk via Mijn RegioBank of de Mobiel Bankieren app.

Betaalrekening bij RegioBank >> https://www.regiobank.nl/betalen.html

Sparen

Voor iedere spaarwens heeft RegioBank een passende rekening. Kies de spaarrekening die bij uw situatie past. Hulp nodig bij het kiezen? Wij helpen u graag. Ook voor het sparen voor een aanvulling op uw pensioen.

Sparen bij RegioBank >> https://www.regiobank.nl/sparen.html

Hypotheken

Bij RegioBank krijgt u een hypotheek op maat. U kunt kiezen uit verschillende soorten hypotheken met aantrekkelijke hypotheekrentes. Tijdens het gratis oriëntatiegesprek vertellen wij u graag meer.

Voordelen van een hypotheek bij RegioBank >> https://www.regiobank.nl/hypotheken/voordelen-regiobank.html

Beleggen

Beleggen kan een mooie manier zijn om -als aanvulling op sparen- uw vermogen te laten groeien. En ingewikkeld is het niet: u bepaalt zelf uw inleg en risico. Beleg ook in onze duurzame beleggingsfondsen. Meer over beleggen >> https://www.regiobank.nl/beleggen.html