Logo Arci Steenderen

Hypotheken

Arci Steenderen is een onafhankelijke en erkende hypotheekadviseur. Al onze hypotheekadviseurs beschikken over de vereiste vakdiploma en daardoor zijn zij ook ‘erkend hypotheekadviseur’.

Wij werken samen met diverse organisaties zodat u een breed keuzeaanbod heeft. Hierdoor onderscheiden wij ons van bijvoorbeeld een bank omdat we juist alle banken en verzekeraars aan kunnen bieden. Zo krijgt u gelijk inzicht in wat het meest bij uw situatie past.

 

Wij kunnen eveneens gelijk andere producten met u doornemen die u aan uw hypotheek kan koppelen, zodat u ook daarin het beste advies krijgt. De producten die we door kunnen nemen zijn de overlijdensrisicopolis, arbeidsongeschiktheidspolis, ww polis, spaarpolis, beleggingspolis en de bankspaarrekening.

U kunt bij ons terecht voor het verlengen van uw rentevastperiode, het afsluiten van een nieuwe hypotheek, een second opinion, scheiding,een totale financiële toekomstplanning, etc. Ook kunt u een serviceabonnement afsluiten voor de nazorg van uw lopende hypotheek.

Om een weg te vinden in het woud van hypotheken kunt u vrijblijvend een adviesgesprek bij ons aanvragen. Wij helpen u graag verder.

Arci doet zaken met ING, ABN-AMRO, Rabobank, ASR, Aegon, Delta Lloyd, BLG, SNS, Woonfonds, Obvion, Florius, Argenta, etc.

 

Klik voor een hypotheekberekening op het logo van Regiobank

logo RegioBank