Logo Arci Steenderen

Zakelijke Verzekeringen

U kunt bij ons terecht voor al uw verzekeringen. Of het nu gaat om uw particuliere verzekeringen, bedrijfsmatige verzekeringen, verzekeringen voor uw vereniging of verzekeringen voor een stichting. Dit kunnen wij mogelijk maken door onze samenwerking met een groot aantal verzekeraars. Wij werken onafhankelijk en gaan hierbij in op uw behoeften en wensen, waarna wij samen met u bekijken of een verzekering dan ook het beste voor u is. Uitgangspunt is dat het ook past bij uw persoonlijke situatie.

Wij zijn in het bezit van diverse berekeningsprogramma’s waarmee wij u snel en efficiënt van dienst kunnen zijn. Dit betekent voor u dat u niet bij elke verzekeraar een offerte hoeft aan te vragen. Wij vinden voor u het beste aanbod. Hierdoor kunnen wij dan ook sneller in spelen op uw vragen.

Wanneer u hier meer vragen over heeft verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Algemeen Inventarisatieformulier Advies Zakelijke Verzekeringen 

Zakelijk Lenen

Als ondernemer heeft u plannen genoeg. Waar liggen de kansen en hoe realiseert u die? Misschien wilt u uw bedrijf uitbreiden of uw assortiment verruimen. Of heeft u een zakelijke financiering voor uw bedrijfspand nodig. Wij denken graag met u mee.

Zakelijk Bankieren

Ondernemers zijn er in alle soorten en maten. Of u nu een eigen winkel heeft, een adviesbureau of bestuurder bent van een vereniging of stichting. Bij RegioBank vindt u een zakelijke rekening die bij u past. Mét creditcard, indien gewenst.

Kijk voor meer informatie op https://www.regiobank.nl/zakelijk.html